Tillsammans För Ett Tryggare Sverige

Ken RingLinda Pira och fler intressanta personligheter kommer till Vetlanda den 21 april. Det är No2crimes som uppmärksammar arbetet med att förebygga brott, droger, mobbing, utanförskap och istället skapa ett vänligt och tryggt samhälle där alla räknas med och ingen ska vara utanför. För att lyckas med att förebygga brott, droger, mobbning och utanförskap behöver både civilsamhället och det offentliga rummet arbeta tillsammans.

Vetlanda ska bli modell och referenskommun för hur man kan arbeta med dessa frågor och detta event är ett startskott för arbetet. På plats är Ken Ring och Linda PiraMaher Turike medverkar som talare, tillsammans med gästtalare som Henrik TvarnöJonas Lindell och Ole Busse. Alla är välkomna, oavsett ålder. Eventet riktar sig till privatpersoner, företag och föreningar.
Genom att du bokar så godkänner du ett gratis medlemskap och bli vår stödmedlem i föreningen No2crimes.

Reservera Gratis Plats

Aktuella Projekt

Lägg Ner Ditt Vapen

Sverige står inför en av dem tuffaste tiderna någonsin, vi lever i en drastisk eskalering när det gäller kriminalitet, gäng glorifiering och dödligt skjutvapen våld, där Sverige toppar listan.

Tillsammans För Ett Tryggare Sverige

Ken Ring, Linda Pira och fler intressanta personligheter kommer till Vetlanda den 21 april. Det är No2crimes som uppmärksammar arbetet med att förebygga brott, droger, mobbing, utanförskap och istället skapa ett vänligt och tryggt samhälle där alla räknas med och ingen ska vara utanför.

Varför Ska Man Rösta?

Vi bjuder in alla partier för att diskutera våra kärnämne och hur viktigt det är att rösta.
Mellan vecka 10 till vecka 18 bjuder vi in politiker från olika partier och sänder digitalt där vår programledare Maher ställer frågor till politiker

Huvud Sponsorer

Riktiga Crime Fighters