No2crimes och Intrasenze!

Vi vill presentera ett nytt samarbete med ett företag som heter Intrasenze. Intrasenze är ett innovationsföretag som fokuserar på sociala förmåner. Dem utvecklar projekt och produkter för ett brett utbud, och ger användarna möjlighet att skapa ett bättre och säkrare liv för alla.

Tony:
Tony grundade Intrasenze AB 2015 och 2 år senare stiftelsen Intrasenze. Drivkraften till Intrasenze var att förändra dagens lösningar från att endast skydda egendom till att även skydda människor. På det sättet kan man också minska kriminalitet och brottslighet i samhället. Tillsammans med likasinnade byggdes Intrasenze affärsidé – att utveckla IT-lösningar som skapar samhällsnytta emot visionen ”Ett tryggare och mer resurseffektivt samhälle” där missionen är att alla ska delta i att skapa förändring tillsammans. Tony drivs för att förändra det som ”är” till det bättre. Människan i fokus.

Serieentreprenör med 30 års erfarenhet ifrån startup inom digital media på internet till säkerhetsbranschen där han har både har startat, köpt och sålt bolag. Eftersom Tony brinner för att bygga bolag har han också skapat flera tillväxtbolag, varav ett som han tog från 1 krona till 100 MSK med en lyckosam exit till ett internationellt, globalt företag.

Intrasenze är finansierat genom  crowdfunding från över 100 delägare och bolaget ägs även av Intrasenze stiftelse.

Idag är Tony VD och ledamot i styrelsen för Intrasenze AB och styrelseordförande för Intrasenze stiftelse, men arbetar också operativt med både kundrelationer, utveckling av mjukvaran och är bolagets finansiella stjärna.

Tony är uppvuxen i Upplands Väsby norr om Stockholm. Familj och 3 barn, 29, 27 och 25.
Tony gick gymnasiet i Upplands Väsby, men började tidigt jobba parallellt med skolan för att bygga bolag.

Jeanine;

Kommer från Arild i Skåne, men har bott en del utomlands – Persiska viken, Tyskland, USA, England, Belgien mfl. Idag bor Jeanine i Kungsbacka söder om Göteborg. Familjen består av man, 2 vuxna barn och en katt.  Jeanine drivs av att skapa resultat tillsammans med andra . Jeanine är civilekonom i botten med fokus på Service Management, Marknadsföring och försäljning. Hon har startat utbildningsföretag i BENELUX och Sverige och drivit företag till miljardomsättning. Dessutom har hon varit globalt utbildningsansvarig inom Med Tech för 37 länder. Hon kom in i säkerhetsbranschen 2009 och lanserade bland annat Yale Doorman på den svenska marknaden. Flerårig erfarenhet som VD och sedan 15 år professionell styrelseledamot med certifieringar ifrån StyrelseAkademien.

Idag är Jeanine ledamot i utbildningsföretaget IHM och dess stiftelse, ledamot i GoFree, Styrelseordförande i Wetterhälsan samt försäljning- och marknadsansvarig styrelseledamot i Intrasenze AB styrelseledamot i Intrasenze stiftelse.

 

I kväll den 20 December går vi live 20.00 på youtube/facebook. Vi kommer att berätta om vår nya samarbetspartner Intrasenze om deras  produkt för att förebygga kriminalitet. En stor möjlighet för oss att skapa tryggare samhälle.

Kom in och lyssna på detta samarbete. Det kommer även att vara tävling! dessutom fina priser.

Allt ni behöver göra att dela och tagga vänner!

För att vara med i vår lottning och 500kr direkt i swish.  Vi lottar ut 3 vinnare i slutet av live stream
Gilla/dela/ tagga lycka till
#Trygghet #tävling #säkerhet #app #malmöstad #förebyggande #nätverk
Priser!
Första pris No2crimes 1 Hoodi + 250 kr + gratis och medlemskap
Andra pris No2crimes piké + gratis + 150 kr och medlemskap
Tredje pris No2crimes T-shirt + gratis + 100kr och medlemskap !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights