10010010 10010101 01000100 10010101 01000100 10001001 01000100 10100101 00101001

Se vårt nya kurs program, en utmaning till ett bra jobb.

Kontaktformulär

Vi svarar normalt inom 1-3 arbetsdagar
  Besök oss

  Kopparbergsgatan 5
  214 44 Malmö

  Ring oss

  Växel: +46(0)10 49 112 34

  E-post

  Info@no2crimes.se

  Våga ta steget.

  No2Crimes verksamhet riktar sig till barn och ungdomar på glid. Brottsförebyggande arbete samt tidigt ingripande med sociala insatser är den central delen i vårt arbete.

  Läs mer om oss

                  Kurs år 2023

  Grund IT utan tidigare kunskap, kan du vässa dina kunskaper i vad IT är! Data, Tablett, Telefon. Vad kan man göra, hur gör man, vad behövs. Lär dig känna IT, så väl gammal som ung.

  Bygg din egen hemsida I html eller genom en mall. Gör den unik och skapa din identitet. 4 gånger 1 gång i veckan. En bas kurs för ungdom och vuxen. Du får bygga en egen hemsida i html, eller ändra en mall på hemsida för att lära dig html som verktyg. Eget domännamn ingår som du kan behålla och fortsätta att använda. som referens eller skoj.

  ECDL En gammal klassiker i Office, ett måste för ett administrativt jobb, Ett Data körkort som inte kan dras-IN, ECDL Det Europeiska Datakörkortet –  ECDL (European Computer Driving Licence) är ett globalt certifieringsprogram för grundkunskaper inom IT-området. Det har funnits i Sverige sedan 1996. Det används i cirka 130 länder både i och utanför Europa. Utanför Europa heter det ICDL (International Computer Driving Licence).

  Linux Grund En grundkurs i Linux. Linux är ett bland den vanligaste operativsystem på marknaden, dess utom helt fritt att använda. Vi går igenom grunderna, för att kunna använda systemet. hur man navigerar i meny och vad som är möjligt. Linux är ett gemenskapsutvecklat operativsystem med öppen källkod med kärnan i kärnan, tillsammans med andra verktyg, applikationer och tjänster.

  Ubuntu är ett populärt operativsystem med öppen källkod för Linuxdistribution som drivs av Canonical. Canonical tillhandahåller support och säkerhetsuppdateringar för varje version av Ubuntu och övervakar dess pågående utveckling. Ubuntu har flera utgåvor, inklusive kärna, server och skrivbord, som gör att den kan köras över olika typer av maskiner. Den kan användas på persondatorer, servrar, superdatorer, i molndatorer och mer.

  Kali Linux är en säkerhetsdistribution av Linux som kommer från Debian och speciellt utformad för datorforensik och avancerad penetrationstestning. Den utvecklades genom omskrivning av BackTrack av Mati Aharoni och Devon Kearns från Offensive Security. Kali Linux innehåller flera hundra verktyg som är väldesignade för olika informationssäkerhetsuppgifter, såsom penetrationstestning, säkerhetsforskning, datorforensik och reverse engineering.

  OSCP-certifiering Den branschledande penetrationstestning med Kali Linux (PWK/PEN-200)-kursen introducerar penetrationstestmetoder, verktyg och tekniker via praktisk erfarenhet och är i egen takt. Studenter som slutför kursen och klarar provet kommer att få certifikatet Offensive Security Certified Professional (OSCP) som kräver att innehavare framgångsrikt attackerar och penetrerar olika levande maskiner i en säker labbmiljö. OSCP anses vara mer tekniskt än andra etiska hackingcertifieringar och är en av de få som kräver bevis på praktiska färdigheter i penetrationstestning.

  Python Grund I denna Python Grund -utbildning i Python -kursen kommer du att lära dig att använda Python -bibliotek för att bygga, utvärdera och distribuera som kan hjälpa dig att få tidigare upptäckta insikter från dina data. Denna kurs täcker varje steg i grunden och lär dig hur du hanterar och visualiserar rådata för att skapa modeller som hjälper dig att hitta och utvärdera framtida möjligheter. Även om du fått tag i den bästa Python-guiden kanske du inte kan ta till dig hela värdet i den om du inte kan det bästa sättet att lära sig Python. Det är därför vi pratar om steg-för-steg-processer för att lära sig Python. https://www.python.org/

  Python Avancerad 1 I denna Avancerade Unlimited Access Data Science in Python Premium Blended Training -utbildning i Python -kursen kommer du att lära dig att använda Python -bibliotek för att bygga, utvärdera och distribuera maskininlärningsmodeller (ML) och Artificial Intelligence (AI) som kan hjälpa dig att få tidigare upptäckta insikter från dina data. Denna kurs täcker varje steg i datavetenskapens livscykel och lär dig hur du hanterar, omvandlar och visualiserar rådata för att skapa prediktiva modeller som hjälper dig att hitta och utvärdera framtida möjligheter. Även om du fått tag i den bästa Python-guiden kanske du kan ta till dig hela värdet i den om du inte kan det bästa sättet att lära sig Python. Det är därför vi pratar om steg-för-steg-processer för att lära sig Python. https://www.python.org/

  Python Avancerad 2 I denna Avancerade Python Data Wrangling Training / Data Science Training i Python Delivery Methods, -utbildning i Python -kursen kommer du att lära dig att använda Python -bibliotek för att bygga, utvärdera och distribuera maskininlärningsmodeller (ML) och Artificial Intelligence (AI) som kan hjälpa dig att få tidigare upptäckta insikter från dina data. Denna kurs täcker varje steg i datavetenskapens livscykel och lär dig hur du hanterar, omvandlar och visualiserar rådata för att skapa prediktiva modeller som hjälper dig att hitta och utvärdera framtida möjligheter. Även om du fått tag i den bästa Python-guiden kanske du kan ta till dig hela värdet i den om du inte kan det bästa sättet att lära sig Python. Det är därför vi pratar om steg-för-steg-processer för att lära sig Python. https://www.python.org/