Om oss

Vi Skapar Ett Tryggare Samhälle

Vilka är vi?

Tack vare vår breda kompetens inom inom olika områden kan vi hjälpa och förebygga brott i ett tidigt skede, agera stöd för den som blivit utsatt för brott och vägleda den som hamnat fel i livet.

Vi finns på olika platser i Sverige och vårt nätverk av volontärer och samarbetspartners ständigt utvecklas och expanderas.

Vad vi gör

Vi föreläser, vägleder och arbetar direkt och indirekt med brottsbekämpning genom att gå in i individens aktuella livssituationen och förändra dennas tankemönster. 

Vi har ett brett nätverk av institutioner och  kvalificerade medarbetare att hjälpa till med det specifika behov individen behöver och i den fas i livet den befinner sig i.

Vi tror på framtiden

Att upplysa, föreläsa och coacha bara är en del av vårt stora omfattande arbete för att förbättra samhället för oss alla och vår nästkommande generation.

Tillsammans står vi stadigt

Vi tror inte på att det finns en enkel lösning för alla problem, men allt det arbete vi gör och dem individer vi hjälper idag kommer leda till bättre framtid.

Vi tar det steg för steg

Vårt mål är att med dem livs erfarenheter vi fått med åren kunna nå ut till fler barn och ungdomar Där brottsförebyggande arbete samt tidigt ingripande med sociala insatser ska vara den centrala delen i vårt arbete

Vi hör, ser och finns

Vår erfarenhet är att allt fler unga inte känner sig tillräckligt sedda eller hörda. Vi ska se dem, vi ska höra dem och vi ska finnas där som stöd när dem självmant väljer att ta emot vår hjälp.

Din dröm, vår vision.

Vi tror att alla kan ändras

Syftet är att öka tryggheten i samhället genom exempelvis nattvandring och synliggöra vår verksamhet genom våra västar.

Vi ska skapa trygghet genom att kommunicera och knyta an kontakter. Trygghet är och kommer att fortsätta vara vår fokus. Tryggheten kan vi ge genom att synas och vara tillgängliga på olika platser bland annat i Malmö.

Träffa vårt fantastiska team

Personerna Bakom No2Crimes

Vi skulle inte kunna göra det utan dom

Maher Turkie, Grundare
Karin Johnsson, Vice Ordföräande
Heléne Andersson, Ordförande
Emelie Andersson
Bibjana Mustafaj, Styrelsemedlem
Carl W Carlsson, Styrelsemedlem

Kontakta Oss

För att maila någon styrelsen är mail adressen förnamn @no2crimes.se