Kent Johansson

No2crimes / Styrelsen / Kent Johansson

Kontaktinformation

Telefonnummer: 010-491 12  34

Kent Johansson

IT, Webb & Grundare av Media Prosperity

Jag är en driven och energisk person som började min karriär som byggnadsarbetare i 8 år. Under de här åren var jag med och byggde flera stora projekt som symboliserar Sverige internationellt som t.ex. Glob Arena i Stockholm. Jag kombinerade mitt arbete som Discjockey på privata fester och mindre lokala klubbar. När Sverige gick in i Bygg & bankkrisen 1992 så var mina dagar räknade som yrkesarbetare och jag valde satsa allt på ett liv som Discjockey. 

I drygt 20 år arbetade jag professionellt som DJ och drev flera klubbar i Stockholm, spelade utomlands och för kända artister efterfester. Under den här tiden (1995) kom även internet till Sverige och jag lärde mig hur man byggde hemsidor och programmera. Jag byggde flera nattklubb hemsidor, restaurangsidor och företags sidor. Allt var så nytt då, men att synas på internet var nått alla ville.

År 2008 slutade jag spela som DJ satsade allt på bygga hemsidor, appar, lärde mig grafisk design och på senare år även sökoptimering och marknadsföring via sociala medier samt google. Programmera appar låter jag våra utvecklare sköta.

Jag har byggt upp ett rykte om att leverera bra hemsidor, ge bra support och har ett trovärdigt samarbete med flertal kunder i Sverige, Thailand, Filippinerna, Danmark, Spanien och USA.

Vill man besöka våran hemsida så titta in här hos Media Prosperity.