Maher Turkie

No2crimes / Styrelsen / Maher Turkie

Maher Turkie

Grundare till No2crimes, Föreläsare – Coach

Kontaktinformation

Telefonnummer: 072 179 70 00
E-post: maher@no2crimes.se

Bakgrund

Jag är en driven och energisk person som hade många drömmar och mål redan som 8 åring, mitt främsta mål var att ta hand om min mamma och mina syskon så att dem hade det ekonomiskt bra ställt och en trygghet att falla tillbaka på i Sverige. Då min far inte var närvarande kände jag ett ansvar för att hjälpa min familj. 

Mina tankar var främst att detta inte kommer leda dig någonstans bra men min omgivning och mina vägval fick mig att tro snabba pengar var lösningen. Tyvärr inte så oväntat några år senare fann jag mig själv i fängelset.

Efter flertalet försök av att lämna den kriminella banan och mitt eget missbrukande av droger så kom jag till en punkt att jag ville reflektera över mina varför och vilka jag sårat längs vägen i mitt liv.

Detta blev starten på ett rätt kliv i rätt riktning för mig. Därav vill jag dela med mig av mina erfarenheter och min story till andra om jag kan göra skillnad i någon annans liv.  Jag Grundade organisationen No2crimes och  byggde upp med Karin Jonsson.

Idag är vi över 30 eldsjälar som kämpar för att skapa  tryggare framtid för barn och ungdomar.

Låt dig inspireras av Maher kraftfulla metoder och verktyg. Hitta motivationen att investera i dig själv och din egen utveckling. 

Maher Turkie är en av Sveriges mest kända och efterfrågade inspiratörer.  Med en otrolig positiv energi och sitt målande sätt att skapa igenkänning föreläser han i ämnen som kommunikation, självledarskap, Inspiration, motivation, konflikthantering , personlig utveckling och teamutveckling, idag är Maher nominerad till årets omfamnande trygghetsskapande 2020.

Utbildningar

Vi har en rad olika utbildningar för dig, vare sig du är före detta missbrukare, inom kriminalitet eller är medberoende så kan alla oavsett bakgrund vara med och deltaga i våra utbildningar.

Även människor som är medberoende får utstå en hel del och behöver rätt verktyg för att kunna klara av olika situationer. Eftersom de som är bärare av detta ofta har ett starkare förnekande än de som är bärare av det grundläggande beroendet är det en viktig fråga att höja medvetenheten om och att kunna ha ett arbetsklimat med öppenhet och transparens som ger möjlighet till öppna och ärliga diskussioner.

 

Boka Utbildning

Utbildningar att boka

N2C Trygghet – konflikthantering

Läs Mer / Boka Nu

N2C - STEG 1 Utbildning- Ungdomar på glid

Läs Mer / Boka Nu

Föreläsningar att boka

Diverse föreläsningar

Läs Mer / Boka Nu

Coachningar att boka

Coaching för ungdomar

Läs Mer / Boka Nu

Ungdomscoaching

Läs Mer / Boka Nu

Gruppcoaching

Läs Mer / Boka Nu
72B1A4C46340464AB0AC98611339ABD5
Kopia av coachning av Svart och Gul Porträtt Fotografi Bokomslag
föreläsning1